All the stuff I got! / ¡Todo lo que conseguí!
Me with Giorgio Locatelli! Who, by the way, signed his page of my realfood cookbook / ¡Yo con Giorgio Locatelli! Quien, por cierto, me firmó su página de mi realfood cookbook
Well... Today I spent 5 hours in the RealFood Festival, and I just can describe it with one word: amazing.
RealFood Festival 2011 takes place at Earls Court 5 -8th May 2011. The UK's most exciting food event - its the biggest producers market you've ever seen with top chefs, livestock, Cookery School, growing areas and much, much more.
To start, I can say I was really lucky because, thanks to Groupon, I could have my V.I.P. ticket for 16 pounds instead of 40. Otherwise, to be honest, I don't know if I would have gone. Anyway, I've finally gone, and I've really enjoyed it; we have tasted lots and lots of food of different stands: oils, liquors, biscuits, flapjacks, breads, chorizos, meats, cheeses, marmalades, chutneys, honeys, cakes, teas... countless things! They all equally delicious... I wanted to buy them all!
Apart from that, there were some Chef demos (among them Giorgio Locatelli's one, with me in one of the pictures on top), workshops, a V.I.P. lounge and a lot of things and activities more.
All this is what they gave me with my V.I.P. pass:
- The realfood cookbook
- My Italian family cookbook
- June's issue of delicious magazine, and other magazines
- A complimentary cocktail
And this is what I bought:
- A green guide to traditional country foods
- A bread Kin knife
- Some food (wasabi peas, bread mixes...)
It has been, undoubtedly, a very good experience, and I hope I can repeat it next year. For food lovers... I'd recommend it!
·································································································
Bien... Hoy he estado 5 horas en el RealFood Festival, y sólo puedo describirlo con una palabra: increíble.
El RealFood Festival 2011 tiene lugar en Earls Court del 5 al 8 de mayo de 2011. El evento de alimentación más excitante de Reino Unido - es el mercado más grande de grandes productores que nunca hayas visto, con importantes chefs, ganado, escuela de cocina, áreas de plantación y mucho, mucho más.
Para empezar, debo decir que tuve mucha suerte porque, gracias a Groupon, pude conseguir mi entrada V.I.P. por 16 libras en lugar de 40. De otro modo, sinceramente, no sé si hubiera ido. De todos modos, finalmente he ido, y la verdad es que he disfrutado mucho; hemos probado un montón de comida de diferentes puestos: aceites, licores, galletas, flapjacks, panes, chorizos, carnes, quesos, mermeladas, chutneys, mieles, pasteles, tes... ¡innumerables cosas! A cuál más deliciosa... ¡Quería comprarlas todas!
Además de eso, había algunas demostraciones de Chefs (entre ellas la de Giorgio Locatelli, conmigo en una de las fotos de arriba), talleres de trabajo, un área V.I.P. y muchas cosas y actividades más.
Todo esto es lo que me han dado con mi entrada V.I.P.:
- The realfood cookbook
- My Italian family cookbook
- El ejemplar de junio de la revista delicious, y otras revistas
- Un cocktail de cortesía
Y esto es lo que he comprado:
- A green guide to traditional country foods
- Un cuchillo de pan Kin
- Algo de comida (wasabi peas, mezclas para pan...)
Ha sido, indudablemente, una muy buena experiencia, y espero poder repetirla el año que viene. Para los amantes de la comida... ¡recomendado queda!
No hay comentarios:
Publicar un comentario